Wishlist (0)
0726 128 155
office@carbonart.ro

Produse PERMA - GRIT

Produsele pentru slefuire PERMA - GRIT sunt considerate cele mai bune din lume iar calitatea materialelor folosite confirma acest lucru. Folosirea carburii de tungsten ( wolfram) ca si material abraziv activ precum si calitatea celorlalte materiale  utilizate ofera o duritate si o rezistenta mult peste orice alta suptafata abraziva utilizata in prezent. In plus, producatorul englez a reusit sa gaseasca forme ergonomice si dimensiuni ideale pentru toate produsele astfel incat sa confere o utilizare confortabila si sigura facand mai usoara si mai rapida activitatea de slefuire.

Versatilitatea, eficienta si rezistenta produselor Perma - Grit sunt garantate de cei peste 30 ani de experienta si cele  5 titluri mondiale castigate de dl Ian Richardson  - constructor de avioane de mici dimensiuni si aero-modele si dezvoltator al produselor Perma-Grit. 

Produsele de slefuire Perma-Grit sunt ideale pentru prelucrarea materialor compozite , in special pentru fibra de carbon, kevlar, fibra de sticla, pentru orice material acrilic sau material plastic, pentru poliester, orice tip de material lemnos, aluminiu, cupru, alama, pentru slefuirea pietrei si a obicetelor ceramice, etc.  Se pot utiliza de oricine - incepator sau profesionist si sunt omiprezente in industria materialelor compozite, in aviatie, curse auto, aero-modelism, tamplarie, hobby sau orice activitate de bricolaj care implica prelucrarea materialelor si obtinerea unor margini si sufratefe perfecte.

Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)